Hírek

Aholélünk

Balatonfenyvest, a több, mint 115 éves községet, csendes, családias üdülőhelyként emlegetik évtizedek óta. Az itt élők számára fontos, hogy ezt a hagyományt továbbvigyék, s a vendéglátás terén is alkalmazkodjanak ehhez. Településünk a Balaton dél-nyugati végében helyezkedik el, s mint neve mutatja, a keleti részén elhelyezkedő fenyves teszi kissé különlegessé, vadregényessé. Balatonfenyves nem zsúfolt üdülőváros, bár hatalmas és kényelmes strandjai, pihenőpartjai, egyre bővülő kulturális programkínálata vonzzák a vendégeket. A fenyőfák száma meghaladja a másfél ezret, így mindig egyedi klíma fogadja az idelátogatókat.

FreeWiFi

Nyaralása alatt kötetlenül internetezhet éttermünkben

Üdvözöljük

Megtiszteltetésnek vesszük, ha Ön vendégként ellátogat éttermünkbe. Élvezze teraszunk a kellemes környezetét, kivételes hangulatát! Kiváló konyhánk ízletes ételei mellé kivételes borválasztékot kínálunk. Évtizedek óta sikeresen működő éttermünk hírnevét több tízezer elégedett vendég öregbíti Európa-szerte.

Tovább

Éttermünk

A Paprika Csárda 1992-ben, Balatonfenyves családias részén épült. Az alapkövek letétele óta családi vállalkozásként működik.

Tovább

Szolgáltatások

  • Paprika Csárda – Melegkonyhás étterem fejlesztése, bővítése Új Magyar Vidékfejlesztési Program keretein belül valósult meg a balatonfenyvesi Paprika Csárda fejlesztése, bővítése. A beruházás... Read more
  • Nyaralása alatt kötetlenül internetezhet éttermünkben... Read more
  • Zárt parkolónk megkönnyíti vendégeink járműveinek elhelyezését.... Read more
  • Gondoltunk a nagyobb létszámmal érkező családokra is, hiszen éttermünk gyermekbarát, a teraszon játszótér várja a csemetéket, s a pelenkázóról sem feledkeztünk meg. Mozgáskorlátozott... Read more
Tovább

Legfrissebb

  • Nyitás Kedves Vendégeink! Éttermünk Nyitása : 2019.05.18-a... Read more
See all news